Ana Sayfa  Annelik  El sanatları  Haber  Magazin Dünya Magazin TR  Ressamlar  Seramik  Tiyatro  Yazı Yemekler

Özel Arama

Şarkıcı Gülşen Resimleri

Geriİleri

Gülşen: İşlerimi Engelletiyor!

Gülşen, önceki gün Klass FM'de Cenk Alptekin'in hazırladığı programa konuk oldu. Ünlü şarkıcı, sırasında eski yapımcısı Erol Köse'nin birtakım yeraltı bağlantılarını kullanarak işlerini engellemeye çalıştığını ima etti.

Programları arıyorlar
Gülşen, programda çarpıcı iddialarda bulundu: "Programlar aranıyor, benim çıkmam engellenmeye çalışılıyor. Mesela yarın Ercan Saatçi ve Fatih Erkoç'la Bülent Ersoy'un şovuna katılacaktık. Aynı şahıs tarafından programdaki bazı insanlar aranmış ve bizim, özellikle de benim programda bulunmamam için girişimlerde bulunulmuş. Ayrıca çıktığım gece kulüpleri aranıyor, çıkmama birkaç gün kala bedava sanatçı gönderilerek programım iptal ettiriliyor."

Onlar adına üzülüyorum
Ünlü şarkıcı, bir dönem İbrahim Tatlıses'in Asena'nın işlerini engelletmesini anımsatan bu olayla ilgili, sözlerine şöyle devam etti: "Ben isim yapmış bir yorumcuyum. 6'ncı albümümü çıkardım ve dimdik tayım. Böyle küçük insanların bir takım çabalarıyla bir şeyleri engelleyebileceklerini zannetmeleri gerçekten çok komik. Onlar adına üzülüyorum. Ercan Saatçi'yle birlikte bu durumu değerlendiriyoruz. Gereken şey tarafımızdan mutlaka yapılacaktır."

Gülşen, aynı engellemeler nedeniyle İbrahim Tatlıses’in programına da katılamayacağını söyledi: "İbrahim Tatlıses’in programı için aradılar, menajerimle konuştular. Yine aynı şahıs, programa katılmamı engellemek için girişimlerde bulundu."

gizlilik politikası