Ana Sayfa Annelik El sanatları Haber Magazin Dünya Magazin TR Ressamlar Seramik Tiyatro Yazı Yemekler
Özel Arama |
|
‘Su Gibi Geçerdi Zaman’ adını verdiği şarkıda, Aksu’nun Onno Tunç ile ölümsüz aşklarını anlattığını söyleyen Gülşen,"şarkıyı bir gecede yazdım henüz Sezen Hanım’a dinletemedim" dedi.
Sezen’e şarkı yaptım haberi yok
'Ama Bir Farkla' adlı albümü çıkan Gülşen, herkesin şarkı aldığı Sezen Aksu için kendisi bir şarkı yaptı. Onno Tunç ve Sezen Aksu aşkına ithafen 'Su Gibi Geçerdi Zaman' şarkısını yazıp besteleyen Gülşen, Sezen’in şarkıdan haberi yok.
Albüm fotoğraflarının İngiliz model Jessica Stam'iın fotoğraflarıyla bire bir aynı olmasına ise, "Zeynel Abidin tarafından bana konsept anlatıldığında çok hoşuma gitti. Müzisyenim, o konseptin daha önce kullanıldığını nasıl bilebilirdim ki? Taklitçilik en tahammül edemediğim şeydir". diye açıkladı.
Sezen Aksu ve Onno Tunç'a yazdığı beste
SU GİBİ GEÇERDİ ZAMAN
Ne çok hissetmişim uyurken bile sevdiğini
O dar vakitlerde seninle görmüşüm aşkın açık saçık her halini
Ah göz ağrım temize çıkardık dayansan
Yoksun ya bana yeter bu şehirde nefes alsan
Kollarında su gibi geçerdi zaman
Gittiğin günden beri sevme özürlüyüm
Senden sonra diye bir hayat varsa ben ölmekle yükümlüyüm
Söz-Müzik: Gülşen
![]() |